Gareth Balen tilanne Real Madridissa on mielenkiintoinen.

Osa kaudesta on taas mennyt pilalle loukkaantumisen vuoksi, mutta toivuttuaankaan Bale ei enää ole voinut olla varma avauksen paikastaan. Esimerkiksi Mestarien liigan neljännes- ja puolivälierissä Bale pelasi neljässä ottelussa yhteensä 81 minuuttia.

Isoissa peleissä penkille jääminen on luonnollisesti nostanut siirtohuhut pintaan. Tuoreissa spekulaatioissa walesilaista on viety Realin tämän illan vastustajan, Bayern Münchenin, riveihin. Näin Bale vastasi huhuihin.

– Mitään ei voi koskaan sulkea jalkapallossa pois, Bale sanoi Bildille Sky Sportsin mukaan.

– Tällä hetkellä pelaan Real Madridissa ja nautin siitä. Bayernilla on fantastinen joukkue ja se on yksi Euroopan menestyneimmistä seuroista.

– Jokaiselle pelaajalle on kunnia tulla yhdistetyksi tähän seuraan. Mutta tällä hetkellä olen Real Madridin pelaaja.

Tällä kaudella Bale on tehnyt vain 11 maalia 22 La Liga -ottelussa. Hyökkääjä vakuuttaa, ettei lukema ole huono. Lisääkin toki saisi tulla.

– Mielestäni maali keskimäärin joka toisessa ottelussa ei ole ollenkaan huono saldo. Toki aina on mahdollista kehittyä paremmaksi. Se koskee minuakin. Rehellisesti sanottuna haluan enemmän. Enemmän pelejä ja enemmän maaleja.

[readmore from=Real-Madrid]

Balelta kysyttiin myös Robert Lewandowskista, jota taas on huhuiltu Bayernista Real Madridiin.

– Lewandowskin laatu riittää Realiin. Hän on maailman parhaita keskushyökkääjiä. Hän antaa maalitakuun sekä Bayernille että omalle maajoukkueelleen. Tiedämme, millaisen uhan hän tarjoaa meitä vastaan.

Bayern Münchenin ja Real Madridin välinen Mestarien liigan välierien ensimmäinen osaottelu pelataan tänään kello 21.45 alkaen.