Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde vakuuttaa, että hän ei ottanut Andrés Iniestaa lauantaina vaihtoon jäähyväiset mielessä.

Kiinalaisseura Chongqing Lifaniin vahvasti yhdistetty Iniesta, 33, pelasi lauantaina 88. minuutille asti, kun Barcelona voitti Copa de Reyn loppuottelussa Sevillan murskaavasti 5-0.

Iniesta on kertonut, että hän tietää jo seuraavan liikkeensä, ja hänen odotetaan julkistavan se lähipäivinä. Huhujen mukaan sopimus Kiinaan olisi jo syntynyt, mutta Valverde pysyi vähäsanaisena kapteenin tulevaisuudesta.

– Hän oli pelaamassa mahtavaa peliä. Halusin, että hänen pelaamisesta nauttineet ihmiset saisivat antaa hänelle sen kunnianosoituksen, mutta se vaihto ei merkinnyt mitään muuta.

– On ilo nähdä hänen pelaavan, kuten hän pelasi tänään. Olen sanonut aiemmin samaa Messistä: He saavat sen näyttämään niin paljon helpommalta.

– Olisin antanut käteni, jotta olisin pelaajana pystynyt siihen, mitä Iniesta tekee. Olemme erittäin onnekkaita, kun hän on kanssamme, ja kaikki muut ovat erittäin onnekkaita, kun he saavat nauttia hänen pelaamisestaan.