Sevilla saattaa menettää kesken kauden puikkoihin astuneen Vincenzo Montellan kuluvan kauden jälkeen.

Joukkueen päävalmentajana Eduardo Berizzon vuodenvaihteessa korvannut Montella paljasti, että hänen sopimuksessaan on ulosostopykälä. Samaan hengenvetoon italialainen vakuutti olevansa tyytyväinen elämäänsä Sevillassa.

– Olen tyytyväinen täällä, ja minulla on sopimus ensi kaudesta, Montella sanoi lehdistölle.

– On totta, että sopimuksessani on ulosostopykälä, mutta en tunne sitä kovin hyvin. Siitä pitää kysyä puheenjohtajalta.

– Mietin vain joukkueen valmentamista, mutta haluaisin jatkaa seikkailuani Sevillassa.

Kun Montella palkattiin, Sevilla oli La Ligassa viidentenä. Tällä hetkellä joukkueen sarjasijoitus on seitsemäs. Mestarien liigassa Sevilla pudotti Montellan alaisuudessa Manchester Unitedin neljännesvälierissä, mutta taipui Bayern Münchenille puolivälierissä. Copa del Reyssä Sevilla on edennyt finaaliin, jossa se kohtaa Barcelonan tulevana viikonloppuna.