Leganésin valmentaja Asier Garitano on tehnyt nykyisessä joukkueessaan uskomatonta työtä. Hän on nostanut joukkueen aikakaudellaan Espanjan kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta La Ligaan, jossa se pelaa nyt toista perättäistä kautta. Piskuinen seura ylsi tällä kaudella myös Copa del Reyn välieriin.

Espanjalaislehdistössä on kuitenkin huhuttu, että Garitanon aika Leganésissa tulee todennäköisesti päättymään kuluvan kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa loppuu. Muun muassa Athletic Bilbaon ja Real Sociedadin on väitetty olevan kiinnostuneina hänestä.

Espanjalaisvalmentajan kerrotaan sanoneen, että hän ei tule allekirjoittamaan jatkosopimusta, jos seura ei tule tekemään jatkossa isompia panostuksia, joiden avulla Garitano pystyisi saavuttamaan tavoitteitaan.

Nyt Leganésin väitetään informoineen Garitanoa, että se on valmis panostamaan rahallisesti enemmän edustusjoukkueen pelaajamateriaaliin ensi kesänä, jonka lisäksi Butarque stadionin yleisökapasiteetti tulee nousemaan 16 000 katsojaan.

Tämän uskotaan kääntäneen tilanteen päälaelleen ja vaikuttaa siltä, että Garitano saattaa sittenkin jäädä Leganésiin myös kuluvan kauden jälkeen.

Lähde: Football Espana