Siirtyykö Real Madrid -pelaaja takaisin kasvattajaseuraansa? – ”Näyttää hyvin haastavalta”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Dani Ceballosin debyyttikausi Real Madridin riveissä on ollut vähintäänkin haastava.

21-vuotias andalusialainen siirtyi viime kesänä kasvattajaseurastaan Real Betisistä pääkaupunkiin noin 16 miljoonalla eurolla.

Keskikenttäpelaajalla oli allaan komea kausi Betisissä ja ennen kaikkea huimat alle 21-vuotiaiden EM-kisat, mutta vastuu kuluvalla kaudella on jäänyt äärimmäisen vähäiseksi. Suurin odotuksin Real Madridiin siirtynyt nuorukainen on pelannut La Ligassa tällä kaudella vain 236 minuuttia, eli vajaat kolme täyttä ottelua.

Tammikuussa espanjalaismediat uutisoivat siitä, kuinka Ceballos olisi halunnut palata takaisin Betisin riveihin ainakin loppukauden ajaksi. Muun muassa Betisin maalivahti Antonio Adán ja päävalmentaja Quique Setién paljastivat puhuneensa useampaan otteeseen Ceballosin kanssa tammikuun siirtoikkunan aikana.

Ceballosin toive oli selvä. Peliaikaa oli tultava ja Betisissä olisi ollut luvassa suuri rooli. Espanjan jalkapalloliiton sääntöjen mukaan Ceballos ei kuitenkaan saanut siirtyä takaisin Betisiin edes lainasopimuksella, koska Betis oli rekisteröinyt keskikenttäpelaajansa pelaajakseen kesällä.

Setién tunnetaan suurena Ceballosin ihailijana, eikä siten ole suuri yllätys, että Betis yrittää saada Ceballosin takaisin kesällä. Siitä tulee kuitenkin hyvin haastavaa ja sen myönsi myös seurapresidentti Ángel Haro Marcan haastattelussa.

– Setiénin mielipide on meille äärimmäisen tärkeä. Ceballos pelaa pelipaikalla, johon meillä on jo valmiiksi useita tärkeitä palasia. Puhun sellaisista palasista, jotka tulevat varmasti jäämään tänne, Haro totesi.

– Ceballosilla on vielä paljon kehitettävää. Hän päätti lähteä, vaikka mielestäni hänen olisi pitänyt jäädä tänne. Palaako hän Betisiin? Se näyttää hyvin haastavalta etenkin lainasopimuksella.

Betis pelaa parhaillaan yhtä komean seurahistoriansa parhaista kausista. Seura on La Ligassa komeasti viidennellä sijalla ja näyttää etenevän ensimmäistä kertaa europeleihin sitten kauden 2013/14.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden