Atlético Madrid voitti sunnuntaina La Ligassa Levante 3-0-lukemin.

Ottelun avausmaalista vastasi Angel Correa 32 minuutin kohdalla. Vitolo kavensi sivurajan tuntumasta keskisektorille ja siirsi pelivälineen argentiinalaishyökkääjälle. Hän onnistui pelaamaan oikean jalkansa vapaaksi useiden Levante-puolustajien keskeltä ja laukoi pallon oikeaan alakulmaan.

Seuraava osuma nähtiin toisen puoliajan alussa. Sime Vrsaljkon keskitys tuli rangaistuspisteen tuntumaan ja sieltä Antoine Griezmann tykitti pallon kauniisti etuyläkulmaan. Maali oli ranskalaistähden kauden 19 La Ligassa.

Loppulukemat viimeisteli seuraikoni Fernando Torres. Avausmaalin tehnyt Correa tarjosi hänelle keskityksen reiluun kuuteen metriin, josta ”El Niño” laukoi volleyn kauniisti ohi Levante-maalivahti Oierin.

Atlético vahvisti täyden pistepotin myötä asemiaan sarjan kakkossijalla ja jatkoi hyvää kotisaldoaan. Diego Simeonen ryhmä ei ole hävinnyt tällä kaudella Wanda Metropolitanolla vielä kertaakaan. 16 kotiottelusta kasassa on 12 voittoa ja neljä tasapeliä vakuuttavalla maalierolla 28-4.

Levante jatkaa sarjassa juuri putoamisviivan yläpuolella. Matkaa sen alapuolelle on kuitenkin vielä viisi pistettä.