Real Madrid ja Juventus tarjosivat rahoille vastinetta Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa.

Juventus teki mahdottomasta mahdollisen, kun se nousi Santiago Bernabéulla 0-3-tappioasemasta 3-3-tasapeliin. Ottelu kuitenkin ratkesi Real Madridin hyväksi, kun Cristiano Ronaldo ampui lisäajalla rangaistuspotkun verkkoon (lue raportti tästä).

– Ei se outo peli ollut, mutta emme odottaneet, että päästäisimme maalin ensimmäisten minuuttien aikana. Sen jälkeen päät painuivat alas ja vastustaja sai itseluottamusta, Realin päävalmentaja Zinédine Zidane kommentoi lehdistölle.

– He lähestyivät peliä oikealla tavalla, me emme. Meillä oli ongelmia ottelun kontrolloimisen kanssa.

– Tiesin, että siitä tulisi vaikeaa. Sanoin pelaajille, että joutuisimme ongelmiin.

Koko ottelupari oli eriskummallinen. Molemmat tekivät vieraissa kolme maalia. Juve ei onnistunut kertaakaan kotikentällään ja Realkin vain kerran.

– Heidän odotettiin onnistuvan maalinteossa avausosassa, mutta he eivät onnistuneet. Meillä oli paikkoja tehdä maaleja tässä pelissä. Tällaista jalkapallo on. Mestarien liiga on kilpailu, jossa ei voi ikinä mennä peliin takki auki.

Zidanelta luonnollisesti kysyttiin mielipidettä myös rangaistuspotkutuomiosta ja Gianluigi Buffonin ulosajosta. Lähes koko Juventuksen joukkue piiritti erotuomari Michael Oliverin, kun tämä vihelsi pallon pilkulle. Vihellys johtui Medhi Benatian taklauksesta Lucas Vázquezin selkäpuolelle.

Gianluigi Buffon tulistui ja huusi pää punaisena niin kauan, että Oliver näytti hänelle suoraa punaista. Lue tästä, millaisen ryöpytyksen Buffon antoi Oliverille pelin jälkeen.

Cristiano Ronaldo taas ei voinut ymmärtää Juventuksen protestointia (lue tästä Ronaldon kommentit).

– Se oli rankkarin paikka. Minulle sanottiin, että se oli. En itse nähnyt sitä, Zidane sanoi.

– Tuomari tuomitsi sen, emmekä voi muuttaa sitä. Mutta uskon, että se oli rankkarin paikka.

[readmore from=Real-Madrid]

– Cristiano on tottunut näihin tilanteisiin. Hän ei tunne painetta. Ei ole muuta sanottavaa.

Entä Buffonin ulosajo, joka samalla päätti 40-vuotiaan legendan Mestarien liiga -uran.

– Mielestäni hän ei olisi ansainnut joutua tuolla tavalla ulos, mutta sitä ei voi nyt muuttaa. Se mitä lopussa tapahtui, ei ota mitään pois hänen uraltaan. Hän on uskomaton pelaaja, ja ehkei tämä ollut hänen viimeinen Mestarien liiga -ottelunsa.

Lue tästä, miksi Sergio Ramos saattaa joutua heti uudestaan pelikieltoon.