Golf on tunnetusti peli, jota moni huippu-urheilija harrastaa vapaa-aikanaan, oli oma laji sitten vaikkapa jalkapallo, jääkiekko, tennis tai mikä tahansa. Monia golfkärpänen puraisee vasta aktiiviuran jo päätyttyä, mutta monia myös jo peliuran parhaiden vuosien aikana.

Harva huippufutaaja on kuitenkaan niin golf-hullu kuin Real Madridin tuulennopea laitalinkki Gareth Bale. Torstaina maajoukkueuransa ensimmäisen hattutempun Kiinan verkkoon paukuttanut walesilainen on nimittäin rakentanut omalle kotitontilleen pienehkön golfkentän.

Kenttä ei suinkaan sijaitse Madridissa, vaan Etelä-Walesin Glamorganissa, jossa Balella on toinen kotinsa. Balen kotikentälle kuuluu kolme väylää, jotka ovat tarkkoja jäljitelmiä maailmankuulujen golf-kenttien väylistä. Radalta löytyy Augustan Masters-kentän 17. väylä, TPC Sawgrassin 17. väylä sekä Royal Troonin ”Postage Stamp”.

Gareth Bale

@GarethBale11
Check out my incredible Southwest Greens®️ 3 Hole Course, built for me by @SWGConstruction and @SWGreensUK, designed by @EDI__ADI . The expertise, eye for detail and passion they have is on a different level. Check them out! #ad

– Kun muutin tänne, ihastuin heti tähän tonttiin. Halusin todella rakentaa tänne pienen golf-kentän, ja nyt unelmasta on tullut totta, Bale toteaa omalla Twitter-tililllään tekemässään päivityksessä.

– Kentästä tuli paljon parempi kuin uskoin.

Bale tunnusti Daily Mailin haastattelussa olevansa hulluna golfiin. Hän aloitti pelaamisen toden teolla kesällä 2017, juuri pohjevammasta toivuttuaan. Sitä Bale ei tiedä, kuinka tosissaan hän aikoo golfiin satsata futisuran päätyttyä, mutta paljon hän haluaa joka tapauksessa pelata.

– Yritän pelata golfia niin paljon kuin pystyn. Olen hulluna lajiin. En ole varsinaisesti ajatellut, mitä teen, kun lopetan 20 vuoden päästä, mutta uskoisin, että jatkan golfin pelaamista.

Lähde: AS