Cristiano Ronaldo on osoittanut alkuvuoden aikana, että hän kuuluu yhä Euroopan parhaimpien pelaajien joukkoon. Useat kuitenkin miettivät, mitä käy silloin, kun 33-vuotias maalitykki ei enää syystä tai toisesta jatka Real Madridissa.

Yksi vaihtoehdoista on siirtyminen Euroopan ulkopuolelle ja spekulaatioissa on mainittu myös Kiina. Nyt Cristianon entinen maajoukkuevalmentaja Luis Felipe Scolari kertoi, että Real Madrid -tähti on joskus kysellyt häneltä, millaista on asua Kiinassa.

Espanjalaismediat ovat välittömästi tulkinneet tämän viestiksi siitä, että Aasiassa pelaaminen kiehtoo Cristianoa ainakin jonkin verran.

– Cristiano Ronaldo on kysynyt minulta kerran, millaista on asua Kiinassa, Guangzhou Evergrandea nykyään valmentaja Scolari kertoi.

– Selitin hänelle, millaista se on. Tietenkin tulee myös ottaa huomioon, että Kiina on erilainen eri pelaajille. Cristiano Ronaldo on brändi ja Kiina on maailman suurin maa. Sanoin hänelle, että jos joku etsii uusia haasteita, hänen täytyy tulla Kiinaan.

Lähde: Marca