Paris Saint-Germainin Neymaria on viety spekulaatioissa entisen joukkueensa FC Barcelonan kilpakumppani Real Madridin riveihin.

On selvää, että siirto on todella kaukana toteutumisesta ja Neymarin näin nopea paluu Espanjaan olisi jättiyllätys, mutta samoja asioita sanottiin myös viime kesänä PSG-huhuista.

Lehdistötilaisuudessa Real Madrid -valmentaja Zinédine Zidanelta kyseltiin jälleen Neymarista. Ranskalainen oli varovainen kommenteissaan, mutta avasi hieman ajatuksia aiheesta.

– Jokainen voi sanoa, mitä haluaa. Hän on todella hyvä pelaaja, mutta hän ei pelaa Madridissa. Puhun vain omistani, Zidane aloitti.

– Ne [siirtohuhut] ovat teidän [toimittajien] kommentteja. Ei olisi hyvä asia, jos minä alkaisin puhumaan pelaajasta, joka eivät ole meidän. Kunnioitamme PSG:tä ja emme voi ajatella liikaa tällaisia asioita.

Tämän jälkeen Zidanelta kysyttiin vielä, sopisiko Neymar kentälle yhdessä BBC-trion kanssa eli Gareth Balen, Karim Benzeman ja Cristiano Ronaldon.

– En tiedä. Hyvä pelaaja voi pelata missä tahansa, millä pelipaikalla tahansa ja missä seurassa tahansa. Kaikki pelaajat jotka tulevat tänne, tietävät mitä joukkue heiltä haluaa.