Ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann ei ole lähdössä Atlético Madridista ensi kesänä, vakuuttaa seuran presidentti Enrique Cerezo.

Tällä kaudella yhteensä 21 maalia iskenyt Griezmann, 26, allekirjoitti vuoden 2022 kesään asti ulottuvan jatkosopimuksen viime kesäkuussa, mutta hänet on espanjalaislehdissä jatkuvasti yhdistetty Barcelonaan. Joidenkin tietojen mukaan ranskalaiskärki olisi jo sopinut siirrosta Barcelonan kanssa.

Cerezo on kuitenkin varma, että Griezmann ei ole lähdössä minnekään.

– Griezmannilla on sopimus, eikä hän voi allekirjoittaa diiliä toisen joukkueen kanssa. Nämä ovat faktoja, sanoi Cerezo Marcan mukaan.

– Hän ei ole maininnut minulle mitään sellaista, että hän haluaisi siirtyä pois, joten se yllättäisi minut suuresti, jos se olisi hänen tahtonsa.

– Yksi asia on varma, ja voin kertoa sen teille. Hänellä on sopimus meidän kanssamme, mikä tarkoittaa sitä, että kukaan muu ei voi hankkia häntä ilman meidän lupaamme. Ja se on pitkä sopimus.

– Meidän ei pitäisi olla huolissamme tästä. Minä uskon, että hän on onnellinen ja haluaa jatkaa pelaamista Atléticossa tämän kauden jälkeen.