Kirjoitimme eilen espanjalaismedia Marcan uutisesta, jonka mukaan Real Madrid saattaa unohtaa joukkueeseen yhdistetyt tunnetut huippumaalivahdit David de Gean ja Thibaut Courtois’n ja päätyä ostamaan yllättäen nuoren kroatialaismaalivahti Karlo Letican ensi kesänä (lue lisää TÄSTÄ).

Vain tunteja jutun jälkeen 21-vuotiaan Letican joukkue Hajduk Split pelasi Kroatian pääsarjassa Istraa vastaan. Näytti jo pitkään siltä, että pisteet jaetaan 2-2-lukemin, mutta lisäajan viidennellä minuutilla Letica nousi ratkaisijaksi.

2,02 metriä pitkä maalivahti nousi vapaapotkutilanteessa ylös, sillä kärkipään sijoituksista taisteleva kotijoukkue ei ollut tyytyväinen tasatulokseen. Vapaapotkun jälkitilanteesta keskitys tuli kohti Leticaa ja hän viimeisteli 3-2-voittomaalin tyylikkäällä syöksypuskulla.

Voiton ansiosta Hajduk Split tukevoitti asemiaan sarjataulukon 2. sijalla.