Barcelona on ollut aktiivinen kauden 2017-18 siirtomarkkinoilla. Se on käyttänyt tällä kaudella siirtokorvauksiin jo huimat 306,8 miljoonaa euroa ja tuon summan uskotaan pian lisääntyvän brasilialaispelaaja Arthurin 30 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Tästä huolimatta useiden huhujen mukaan joukkue ei ole vielä tyytyväinen. Sen kerrotaan tavoittelevan Atlético Madridin tähtipelaaja Antoine Griezmannia, mutta espanjalaismedia Marcan mukaan tämä vaatii hieman taloudellisia toimenpiteitä.

Barcelona myi viime kesällä Neymarin Paris Saint-Germainiin, joten näiden rahojen myötä joukkueella ei ole hätää UEFA:n Financial Fair Playn kanssa, mutta ongelma on yksinkertaisesti se, ettei sillä ole viime aikaisten törsäilyjen jälkeen rahaa Griezmannin 100 miljoonan euron ulosostoklausuulia varten.

Pelkät pelaajahankinnat eivät ole syöneet Barcelonan kukkaroa, sillä edessä on myös satojen miljoonien operaatio Camp Noun uusimista varten.

Näiden kulujen takia Barcelonan tulee kerätä rahaa myymällä pelaajiaan ja lähteen mukaan ainakin kolmen pelaajan on lähdettävä kesällä, jotta Griezmann voidaan hankkia.

Todennäköisimmät lähtijät ovat Internazionale Milanossa lainalla oleva Rafinha ja Griezmannin mahdollisen hankinnan myötä entistäkin pienemmälle vastuulle jäävä Paco Alcacer. Heidän lisäksi myös Arda Turan, Denis Suárez, Andre Gomes ja Aleix Vidal ovat mahdollisia lähtijöitä.