Barcelona teki Lionel Messin kanssa tuoreimman jatkosopimuksensa viime marraskuussa. Sopimuksessa kohennettiin luonnollisesti supertähden palkkaa, ja samalla ”Kirpun” ulosostohinta nostettiin ”vaatimattomasta” 250 miljoonasta eurosta 700 miljoonaan euroon.

Tuollaisen jättisumman luulisi jo pitävän kaikki kilpakosijat 30-vuotiaasta Messistä loitolla. Barcelonan talous- ja strategiajohtaja Pancho Schröderillä on kuitenkin omat epäilynsä.

[readmore from=Messi-Lionel]

– Panimme sopimukseen ulosostoklausuulin, jonka uskomme olevan riittävän korkea pitämään Messin FC Barcelonassa uransa loppuun saakka, lontoolaisessa seminaarissa puhunut Schröder kertoi Sky Sportsille.

– Pitää kuitenkin muistaa, että vuosi sitten luulimme, että Neymarinkin klausuuli oli tarpeeksi suuri pitääksemme hänet. Se luulo osoittautui kuitenkin viime kesänä vääräksi.

Neymar siirtyi viime kesänä Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonan euron ME-siirtosummalla. Sen jälkeen siirtomarkkinoilla on rikottu sadan miljoonan euron haamuraja vielä kolmesti (Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé ja Philippe Coutinho).

– Kun ajattelen tulevaisuutta, uskon, että Messin ostaminen meiltä on vaikeaa. Kristallipalloa minulla ei kuitenkaan ole, ja näistä ajoista on tullut aika hulluja, Schröder jatkaa.