Espanjalaismedioiden mukaan Atlético on saanut kiinalaiselta Dalian Yifangilta tarjouksen Fernando Torresista.

Torresin kerrotaan harkitsevan mahdollista siirtoa Kiinan pääsarjaan. Siirtoikkuna sulkeutuu Kiinassa helmikuun viimeisenä päivänä.

Kärki on jäänyt tällä kaudella Atléticossa pieneen rooliin. Alkukaudella Ángel Correa vei konkarin peliaikaa ja tammikuusta lähtien Diego Costa ja Kévin Gameiro ovat napsineet Torresin peliminuutteja valtavasti. Torres on avannut tällä kaudella vain kolme ottelua La Ligassa.

Sen vuoksi olisi loogista, että Torres etsisi itselleen uusia tuulia peliajan perässä. Peliaika ei ole kuitenkaan todennäköisesti missään nimessä ainoa syy, miksi Torres harkitsee Atléticosta poistumista.

Espanjalaismedioiden mukaan Torresin ja Diego Simeonen keskinäiset välit ovat olleet rikki jo pidemmän aikaa. Torresin edustajat ovat kritisoineet rajusti viime aikoina Simeonea median kautta ja Simeone totesikin hiljattain lehdistölle, ettei tekisi kaikkea mahdollista sen eteen, että Torres jäisi Atléticoon.

Kymmenen vuotta Atléticon edustusjoukkueessa pelannut Torres ei ole koskaan voittanut kasvattajaseuransa väreissä pokaalia. Nyt siihen olisi todellinen mahdollisuus, sillä Atlético on Eurooppa-liigan suurin voittajasuosikki.

Siten teoreettinen poistuminen on kaksipiippuinen asia. Joko siirtyä muualle kesken kauden peliajan ja rauhallisemman ympäristön perässä tai taistella siitä ensimmäisestä pokaalista Atléticossa.