Entisen Real Madrid -puolustaja Álvaro Arbeloan mielestä seuran pitäisi pitää kiinni Gareth Balesta. Walesilaishyökkääjä on puhuttu viime aikoina espanjalaislehdissä siirtyvän kesällä pois Madridista.

Marcan mukaan Real on päättänyt myydä Balen kauden päätteeksi (lue lisää tästä).

– Toivon, ettei Madrid myisi Balea. Minä en todellakaan tekisi sitä, Arbeloa sanoi Marcalle.

– En usko hänen aikansa olevan täällä ohi, tai että hän olisi huonossa vireessä. Mielestäni hänellä on vielä seuralle paljon annettavaa. Jos olisin Zinédine Zidane, luottaisin Baleen. Hän on huippuvireessä yhtä hyvä kuin kuka tahansa muukin.

Bale siirtyi Realiin kesällä 2013 silloisella maailmanennätyssiirtosummalla. Walesilainen on kärsinyt Madridista useammista loukkaantumisista, jotka ovat verottaneet taiturin peliaikaa.