Real Madrid voitti vieraskentällä Leganésin keskiviikon ainoassa La Liga -ottelussa 3-1-lukemin. Kyseessä oli rästipeli joulukuulta, jota jouduttiin siirtämään seurajoukkueiden MM-kisojen takia.

Ottelun kulku

Piskuinen Leganés sai otteluun täydellisen alun. Vain viisi minuuttia oli pelattu, kun kotijoukkue sai ensimmäisen kulmapotkunsa. Real Madridin maalilla ollut Kiko Casilla torjui vielä Gabrielin puskun, mutta Unai Bustinza survoi paluupallon uhrautuvaisesti Real Madridin maaliin.

C.D. Leganés

@CDLeganes
5' GOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BUSTINZA!!!!! 1-0 #LeganésRealMadrid #VamosLega

Leganésin johto ei kestänyt kauaa, sillä 11. peliminuutilla selkä maalinpäin ollut Casemiro sai juuri ja juuri jatkettua pallon Lucas Vazquezille. Hyvässä vireessä ollut laitahyökkääjä ei epäonnistunut vaan laukoi pallon tarkasti vasempaan alakulmaan.

Noin puolen tunnin pelin jälkeen Real Madrid siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon. Karim Benzema, Vazquez ja Casemiro syöttelivät pelivälinettä kauniisti yhdellä kosketuksella. Lopulta Casemiro pääsi huippupaikkaan ja laukoi vierailijat vastustamattomasti 2-1-johtoon upean kuvion päätteeksi. Näistä lukemista mentiin tauolle.

1 - Casemiro has both scored and assisted in a same game for Real Madrid for the first time ever in all competitions. Crucial.

Alkoi jo näyttämään siltä, että toisella puoliajalla jäädään ilman maaleja, mutta hieman ennen varsinaisen peliajan päättymistä Real Madridille avautui erinomainen mahdollisuus varmistaa voittonsa. Mateo Kovacic kaadettiin rangaistusalueella ja tuomari vihelsi pilliinsä rangaistuspotkun merkiksi. Pallon taakse asettui Sergio Ramos, jonka sijoitus oikeaan alakulmaan ei epäonnistunut.

Real Madrid voitti ottelun 3-1 ja nousi pisteiden ansiosta sarjataulukossa kolmanneksi. Neljännen perättäisen voitottoman sarjaottelun pelannut Leganés jatkaa sijalla 13.