Atlético Madrid päihitti lauantaina Málagan vieraissa La Rosaledalla La Ligassa 1-0.

Atlético de Madrid

@Atleti
🏧👥 | ALINEACIÓN
¡Te presentamos a los ONCE rojblancos que jugarán hoy!
🔴⚪️🔴¡Vamos, Atleti!
#AúpaAtleti #MálagaAtleti

Málaga CF

@MalagaCF
#11MCF| Roberto; Rosales (C), Luis Hernández, Ignasi Miquel, F. Ricca; Iturra, Adrián, Keko Gontán, Chory; En-Nesyri e Ideye. #MálagaAtleti⚽️

Atlético sai otteluun loistavan lähdön, kun Antoine Griezmann hyödynsi ensimmäisen maalipaikkansa jo 40 sekuntin jälkeen.

Saúl Ñíguezin laukaus kimposi Malagan puolustuksen kautta Griezmannille, joka nosti pallon tyylikkäästi kotijoukkueen maalivahdin Roberton yli.

El Chiringuito TV

@elchiringuitotv
LA IMAGEN. Griezmann dedicó su gol ante el Málaga a Nacho Barberá, futbolista cadete del @UDAlzira fallecido la semana pasada.

Málaga pääsi kankean alun jälkeen hieman paremmin peliin mukaan ja maalipaikoille.

Brown Ideye pääsi 18. minuutilla yrittämään onneaan lähietäisyydeltä loistavasta vapaapotkusta, mutta hänen puskunsa suuntautui hieman Atléticon maalista ohi.

Ensimmäisen jakson jälkeen Atlético johti maalintekoyrityksiä 5-3.

Málaga oli toistaa vieraiden ensimmäisen puolikkaan salamamaalin, kun Youssef En-Nesyri pääsi heti toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla laukomaan Atléticon rangaistusalueelta, mutta hänen vetonsa epäonnistui ja suuntautui reippaasti ohi.

Debyyttiään Málagassa pelanneen Mehdi Lacenin ottelu päättyi ikävällä tavalla, kun hän törmäsi lujaa yhteen Fernando Torresin kanssa. Lacen vaikutti menettäneensä tajuntansa ja häntä hoidettiin kentällä pitkään, minkä vuoksi ottelussa pelattiin seitsemän minuutin lisäaika.

Torres ja Ángel Correa pääsivät pelin viimeisllä hetkillä puolittaiseen läpiajoon, mutta Correa menetti pallonhallinnan ratkaisevalla hetkellä, ja hyökkäys kaatui siihen.

9 - Atlético de Madrid are the second side to concede only 9 goals after 23 MD in a La Liga season (alongside Deportivo on 1993-94, also 9). Wall