Real Madrid on tällä hetkellä kriisissä. Tulokset ovat laahanneet koko kauden ja viimeisimpänä Leganés pudotti Los Blancosin Copa del Reyn puolivälierissä.

Päävalmentaja Zinédine Zidanen asema on tällä hetkellä veitsen terällä. Mestarien liigassa tulee ensimmäisellä jatkopelikierroksella vastaan Paris Saint-Germain. PSG-otteluparista Zidanen on saatava tulosta aikaiseksi turvatakseen työpaikkansa.

Zidane kommentoi perjantaina asemaansa lehdistötilaisuudessa.

– Jos uskoisin, ettei viestini mene perille, lähtisin huomenna. Jalkapallossa on hyviä ja huonoja hetkiä. Minulla on halu kääntää tilanne. Uskon siihen vahvasti, muussa tapauksessa olisi ongelmia, Zidane sanoi Marcan mukaan.

Zidane on ollut varsin rauhallinen kesän ja tammikuun siirtoikkunoissa. Zidane on painottanut sitä, ettei halua yhdenkään pelaajan lähtevän. Toisaalta Real Madrid ei ole ollut kovin aktiivinen hankkimaan pelaajia.

– En kadu mitään joukkueen suunnittelussa. Kun tein sopimuksen ennen kauden alkua, olin tyytyväinen joukkueeseen. Tämä on nuori joukkue, jonka täytyy oppia ja olen täysin heidän tukenaan, Zidane sanoi.