21-vuotias kolumbialaispuolustaja Davinson Sánchez yhdistettiin kesän siirtomarkkinoilla vahvasti FC Barcelonaan. Ajaxissa tuolloin pelannut huippulupaus päätyi kuitenkin Valioliiga-seura Tottenhamiin.

Monet ovat ihmetellee, mikä sai Sánchezin hylkäämään katalonialaisseuran tarjouksen. Nyt hän itse kertoi, että suurin syy tähän oli se, että hän olisi joutunut pelaamaan Barcelonan reservijoukkueessa, joka pelaa Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Segunda Divisiónissa.

– On totta, että minut yhdistettiin aina Barcelonaan. Sopimus oli jo pöydällä, mutta minun täytyi miettiä olosuhteita. Sánchez kertoi Marcalle.

– Olisin joutunut Barcelonan kakkosjoukkueeseen. Olin varma, että olisin lopulta noussut edustusjoukkueeseen, sillä luotan itseeni paljon ja kykyyni saavuttaa hienoja asioita.

Barcelona hankki juuri Sánchezin maajoukkuekaveri Yerry Minan vahvistamaan puolustustaan. Tottenham-pelaajan kommenttien perusteella 23-vuotiaalla hankinnalla on edessään valoisa tulevaisuus Camp Noulla.

– Hän [Mina] ansaitsee kaikki ne asiat, joita hänelle on tapahtunut. Hän pystyy pelaamaan Barcelonassa, koska hän on todella laadukas pelaaja.

– Hän tietää, kuinka pelata pallollisena. Hän myös osaa ottaa kaiken hyödyn irti pituudestaan ja tehdä maaleja.

– Tunnen hänet ja tiedän, että hän tulee pärjäämään hyvin.