[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Málaga-Real Betis
Maanantaina 18.12. klo 22.00
La Liga

Málaga on selättänyt katastrofaalisen alkukauden ja on aloittanut nousun ylöspäin, pois putoajien joukosta. Viidestä viime ottelustaan joukkue on napsinut pisteitä neljästä, ja ainoassa tappiossa Real Madridia vastaan joukkue hävisi niukasti vieraissa 2-3.

Alkukaudella nähty tuska maalinteon kanssa helpottaa koko ajan, ja joukkue onkin viime kierroksilla ollut yksi La Ligan tehoikkaimista maalintekijöistä. Koko kauden osalta tehokkuus on silti alle maalin per peli, mutta paranee koko ajan. Samoin vuotava puolustus on tukittu. Se on löytyneiden tehojen ohella tärkein syy pisteiden kertymiseen aiempaa nopeampaa tahtia.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Real Betis aloitti oman kautensa mallikkaasti, ja puheet europaikoista näyttivät olevan täyttä realismia. Nyt kuntopuntarin viimeisenä oleva joukkue on ollut voitoitta viimeiset kuusi ottelua, ja etenkin vieraskentällä on ollut vaikeaa. Vain neljästi näissä kuudessa ottelussaan osunut Betis on romahtanut tavalla, jota kukaan ei osannut odottaa.

Vahvan alkukauden vuoksi putoamistaistelu on vielä kaukana, mutta nähdyillä esityksillä taistelu sarjapaikasta saattaa olla edessä kevätkaudella, elleivät esitykset parane kentälle. Vireaissa Betisin saldo on murheellinen, 1-1-5 ja maalierokin murheellinen 6-16.

Poissaolot

Málagalta sivussa ovat Miguel Torres, Juankar, Diego Rolán sekä epävarmoina Recio, Adrián, Emanuel Cecchini ja Federico Ricca. Kokoonpanoa kannattaa siis tarkkailla vielä ennen ottelua.

Betisillä on myös omat kokoonpanohuolensa, sillä sivussa ovat Joel Campbell, joukkueen paras maalintekijä Antonio Sanabria, Andrés Guardado sekä mahdollisesti Javi García ja Fabián Ruiz.

Arvio

Málaga on näyttänyt kuuluvansa maan pääsarjaan, jos uutta romahdusta ei tule lähikuukausina. Joukkueen peli on ollut huonosta kauden alusta huolimatta kohtalaisen hyvää koko ajan kotikentällä, jossa se onkin ottanut yli 70 prosenttia koko kauden pisteistään.

Real Betis on nyt kriisin keskellä, joukkueen peli ei toimi ollenkaan ja puolustus vuotaa pahemman kerran. Joukkue kaipaisi maalipörssin kahdeksantena olevan Sanabrian osumia (7) kipeästi. Kotiedun turvin ja paremman vireen vuoksi Málaga maistuu vetolapulla maukkaalla kertoimella.

Malaga voittaa (2.10)