Seurajoukkueiden MM-turnauksen runko alkaa hahmottua.

Nyt kaikki kisoihin osallistuvat joukkueet ovat selvillä. Viimeisimpänä mukaan saatiin brasilialainen Grêmio, joka voitti Etelä-Amerikan Copa Libertadoresin.

Eurooppaa turnauksessa edustaa Real Madrid. Aasiasta mukana on japanilainen Urawa Red Diamonds ja Pohjois-/Väli-Amerikasta meksikolainen Pachuca. Afrikkaa puolestaan edustaa maanosan mestari, marokkolainen Wydad Casablanca.

Kaksi muuta joukkuetta ovat Uuden-Seelannin Auckland City ja isäntämaa Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien Al-Jazira. Auckland on turnauksen ylivoimaisesti kokenein seura, sillä tämä on jo yhdeksäs kerta kun joukkue on mukana. Real Madridille ja Pachucalle esiintyminen on neljäs.

Tuttuun tapaan ennakolta parhaat – Euroopan ja Etelä-Amerikan mestarit – pääsevät suoraan välieriin.

Ensin Al-Jazira ja Auckland pelaavat paikasta puolivälieriin, joissa voittaja kohtaa Urawan. Toisessa puolivälierässä Pachuca mittelee Wydadia vastaan.

Pachuca-Wydad-ottelun voittaja kohtaa välierissä Grêmion. Real puolestaan pelaa Urawaa, Aucklandia tai Al-Jaziraa vastaan. Realin välierä pelataan 13. joulukuuta. Finaali ja pronssiottelu ovat ohjelmassa 16. joulukuuta.