[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Valencia-FC Barcelona
Sunnuntaina 26.11 21.45
La Liga

Sunnuntai-iltana pelataan hieman yllättäen kärkikamppailu, kun yhteen iskevät viimeiset viisi ottelua ilman tappioita edenneet Valencia ja Barcelona. Etenkin Valencia on ollut kauden suurin yllättäjä. Joukkue on pelannut seurahistoriansa parhaan alkukauden ja on kahdentoista pelatun kierroksen jälkeen sarjakakkonen, neljä pistettä Barcelonaa perässä ja peräti kuusi pistettä edellä molempia Madridin joukkueita.

Viime kierroksella Valencia voitti Espanyolin 2-0. Voitto oli liigassa jo kahdeksas perättäinen, mikä on myöskin seuraennätys. Päävalmentaja Marcelino ajettiin ottelussa ulos, ja hän joutuukin seuraamaan kärkikamppailun katsomosta, mikä on iso taktinen menetys Valencialle kärkikamppailuun lähdettäessä.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

FC Barcelonan mestaruusjuna puksuttaa vakaasti raiteillaan. Kauden ainut pistemenetys on tullut tasapelissä Atlético Madridia vastaan, muuten joukkue on tulosten valossa esiintynyt täydellisesti.

Kesän arvostelua kerännyt hankinta Paulinho on osoittautunut vahvistukseksi, pelaaja on päässyt koko ajan paremmin mukaan Barcelonan pelitapaan ja viimeistellyt jo neljä osumaa itsekin. Lionel Messi jatkaa maalipörssin kärjessä kahdellatoista osumallaan yhtä monessa ottelussa. Barcelonan puolustus on ollut betonia koko alkukauden. Joukkueelle on tehty vain neljä osumaa kauden aikana, eli vaivaiset 0,33 maalia jokaista ottelua kohden.

Poissaolot

Valencialta puuttuu varmana ainoastaan toppari Jeison Murillo, mahdollisesti sivussa on Nemanja Maksimović. Barcelonalta uupuvat varoitustilin täyttymisen myötä Gerard Piqué, sekä loukkaantumisten myötä Javier Mascherano, Sergi Roberto, André Gomes, Rafinha, Arda Turan ja Ousmane Dembélé.

Arvio

Valenciaa ei voi väheksyä yhtään, vaikka se edellisiltä kausilta on totuttu näkemään erilaisissa ongelmissa rypevänä seurana. Keskinäisissä otteluissa Barcelona on ollut selkeästi niskan päällä viime vuosina, mutta nyt tilanne voi olla jo eri. Molemmat joukkueet ovat iskeneet maaleja yli 2,5:n keskiarvolla, joten viihdyttävä ja maalirikas ottelu on odotettavissa.

Barcelonalla on heittää kentälle muun muassa Messiä ja Luis Suárezia, mutta Valencialla on myöskin heittää kentälle maalipörssin toisena oleva Simone Zaza, joka on viimeistellyt kaudella jo yhdeksän osumaa. Maali-iloittelun sattuessa se tietää rahakasta päivää veikkaajille.

Yli 3,5 maalia (2.07)