Real Madridin kapteeni Sergio Ramos koki kovia lauantaisen Madridin derbyn 35. minuutilla. Ramos tavoitteli pääpalloa Realin erikoistilanteessa, mutta sai rytäkässä Lucas Hérnandezin lapikkaasta nenilleen.

Ramos jäi vertavuotavana tantereeseen, mutta palasi kentälle taistelemaan vaihdettuaan ylleen puhtaan paidan ja saatuaan pumpulia sieraimiinsa. Kovaa kipukynnystä ja taistelutahtoa osoittanut toppari jäi kuitenkin toisella puoliajalla vaihtopenkin puolelle.

Real Madrid vahvisti sunnuntaina jo lauantai-iltana esille tulleet mediatiedot siitä, että Ramosin nenäluu on murtunut. Seura ei kuitenkaan tiedotteessaan kertonut mitään kapteenin sairausloman pituudesta tai mahdollisesta leikkauksen tarpeesta.

AS:n haastattelemat lääkärit arvioivat kuitenkin, että Ramos on sivussa kahdesta kolmeen viikkoa, mikäli murtuma on paha. Mikäli murtuma on lievempi, on poissaoloaikakin lyhyempi. Todennäköisesti kirurgin veistä ei tarvita, vaan Ramos tulee pelaamaan seuraavat ottelunsa suojanaamio kasvoillaan.

AS:n mukaan Ramos on varmuudella sivussa ensi tiistain Mestarien liigan ottelusta APOEL:ia vastaan, tulevan lauantain Málaga-pelistä sekä cup-ottelusta Fuenlabradaa vastaan. Viimeksimainitussa hän tuskin muutenkaan olisi pelannut.

Todennäköisin paluun ajankohta on 2.12. pelattava ottelu Athletic Bilbaota vastaan.

Málaga-ottelussa Realin keskuspuolustukseen noussee Raphael Varanen rinnalle Jesús Vallejo, sillä Nacho on ottelusta pelikiellon takia sivussa.

Sergio Ramos itse kosiskeli kannattajia Instagram-viestissään:

– Vuotaisin verta tälle logolle ja tälle paidalla vaikka tuhat kertaa lisää. Kiitos tuestanne. Palaan tuotapikaa takaisin.