Málaga ja Deportivo iskivät yhteen La Rosaledan sunnuntaisessa alkuiltapäivässä.

Kahden kriisijoukkueen kohtaamisesta tuli lopulta varsin maalirikas, vaikka sitä tuskin monet odottivatkaan. Maalinteon kanssa suurissa ongelmissa olleet joukkueet loivat jatkuvasti maalipaikkoja ja ottelun ensimmäinen osuma nähtiin jo vartin kohdalla, kun isäntien Roberto Rosales siirsi Málagan johtoon.

Deportivo tuli tasoihin vain kahdeksaa minuuttia myöhemmin. Celso Borges keskitti ja Lucas Pérez puski pallon yläkulmaan. Deportivo meni johtoon toisen jakson alussa. Fabian Schär ryösti pallon, levitti laitaan, juoksi boksiin ja viimeisteli pelivälineen tyhjään maaliin. Maali oli sveitsiläistopparin kauden ensimmäinen.

Málaga ei kuitenkaan lannistunut. Chory Castro toi maalin edustalta Málagan tasoihin vain hetkeä myöhemmin ja viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Rosaledan yleisö räjähti huutomyrskyyn – toista kertaa koko kaudella. Borja Bastón pelattiin läpiajoon, eikä Atlético-kasvatti epäonnistunut maalipaikassaan.

Maali oli Swanseasta Málagaan lainalle saapuneelle Borjalle vasta kauden ensimmäinen. Borja on saanut otteistaan paljon kritiikkiä ja Málagan päävalmentaja Míchel onkin alkanut pudottamaan Borjaa penkin puolelle.

Nyt asiat saattavat kuitenkin muuttua.