Neymar sitä, Neymar tätä.

Viime viikkoina on puhuttu, kuinka Neymarilla olisi riitoja joukkuekaverien ja valmentajan kanssa. On myös puhuttu siitä, että Neymar olisi jo kyllästynyt pelaamaan Ranskan pääsarjan pienempiä joukkueita vastaan.

Katalaanimedian mukaan Neymar haikailee jo takaisin Barcelonaan. Real Madridin Sergio Ramos ja Casemiro ovat puolestaan toivottaneet hyökkääjän tervetulleeksi Realiin.

Nyt Neymar-tapaukseen otti kantaa ranskalainen jalkapallolegenda Éric Cantona. Mainetekoja Manchester Unitedissa tehnyt Cantona kysyi Yahoo Sportin haastattelussa, miksi Neymar vaihtoi Barcelonan PSG:hen.

– Kun olet 25-vuotias ja olet pelannut Brasilian maajoukkueessa sekä Barcelonassa… sinun on kysyttävä itseltäsi, mitä ihmettä teet pelaamassa guingampeja ja amienseja vastaan, Cantona sanoi viitaten Ranskan pääsarjan pienempiin joukkueisiin.

– Mestarien liiga? Sitä pelataan kymmenen ottelua kauden aikana.

– En todellakaan voi ymmärtää, miksi hän tuli tänne. Ei mahdu minun ymmärrykseeni intohimosta ja jalkapallosta.

Neymar on pelannut tällä kaudella kahdeksan Ligue 1 -ottelua. Tehoja on syntynyt seitsemän maalin ja viiden maalisyötön verran. Mestarien liigan neljässä ottelussa brasilialainen on kirjauttanut tehot 4+2.