Gareth Balen tuorein loukkaantuminen puhuttaa Espanjassa.

Bale ei ole pelannut syyskuun lopun jälkeen otteluakaan. Juuri kun hän oli toipunut pohjevammasta, hän loukkasi viime viikon lopulla reitensä harjoituksissa. Nyt edessä on taas viikkojen sairausloma.

Madridilaislehti AS tietää jo kertoa, että Real myisi Balen ensi kesänä (lue tästä). Seura ei kuulemma enää kestä walesilaisen loukkaantumisia. Walesin päävalmentaja Chris Coleman puolestaan vihjasi, että Real Madrid voisi miettiä Balelle uudenlaista harjoitusohjelmaa, jotta kierre saataisiin katkaistua (lue tästä).

Asiaan on ottanut nyt kantaa myös entinen Realin pelaaja ja Tianjin Tedan nykyinen päävalmentaja Uli Stielike. Saksalainen Stielike pelasi Realissa vuosina 1977-85 ja vertasi Balen tilannetta Arjen Robbeniin. Loukkaantumisherkkä Robben pelasi Realissa kaudet 2007-09.

– [Balen loukkaantuminen] on sääli, koska täydessä pelikunnossa hän muodostaa täydellisen kärkiparin Cristiano Ronaldon kanssa, Stielike sanoi AS:lle.

[readmore from=Bale-Gareth]

– Tietysti se on takaisku myös seuralle, koska he ovat sijoittaneet paljon rahaa pelaajaan, jota ei voi peluuttaa.

– Robbenkin oli usein loukkaantunut Madridissa, kunnes hän siirtyi Bayern Müncheniin. Hän on pelannut paljon enemmän Bayernissa kuin mitä hän pelasi Madridissa. On erittäin tärkeää selvittää, miksi näin on.

– Mitä neuvoja voisin antaa Balelle? Pikemminkin neuvoisin hänen seuraansa. Heidän pitäisi päästää hänet neljän eri lääkärin luo. Jos kolme neljästä lääkäristä on yhtä mieltä asiasta, silloin sitä päätöstä pitäisi seurata.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!