Gareth Bale on taas sivussa viikkoja, hyvin mahdollisesti vuoden loppuun.

Tuore, harjoituksissa tullut loukkaantuminen, on merkittävä takaisku niin Balelle kuin Real Madridille, joka todennäköisesti odotti Balesta piristysruisketta melko tahmaiseen alkukauteen.

Bale oli vasta toipunut pohjevammasta, joka tuli syyskuun lopussa Borussia Dortmundia vastaan. Nyt tullut vamma oli hyökkääjälle AS:n laskujen mukaan jo 19:s Real-taipaleella. Toisten tietojen mukaan vamma oli Balelle jo 24:s.

– En tiedä kaikkea, mutta hän on murtunut, Walesin maajoukkueen päävalmentaja Chris Coleman sanoi The Guardianille.

– Emme ole jutelleet Real Madridin kanssa, mutta puhumme Garethin kanssa lähipäivinä. Tiedämme sitten, mistä tarkalleen ottaen on kyse.

– Tämä on huonoa tuuria ja huono uutinen. Hän on musertunut.

[readmore from=Bale-Gareth]

– Mitä kovemmin yrittää kuntoutua, sitä kovempia takaiskuja tällaiset ovat. Hän kyllä pääsee tästä yli ja tulee taas takaisin. Hänen on vain päästävä uudestaan pelikuntoon. Hänen on toivuttava rauhassa, eikä pidä kiirehtiä paluuta.

Coleman myös vihjasi, että Real Madrid ja Bale voisivat kenties tehdä jonkinlaisia muutoksia hyökkääjän harjoitteluun.

– Jotkut pelaajat muuttavat ohjelmaansa, kun he vanhenevat. Se on kiinni hänestä ja Real Madridista. Meidän maajoukkueessamme kaikilla pelaajilla on räätälöity ohjelma.

Bale on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vain yhdeksän ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. AS:n mukaan tuore vamma oli viimeinen pisara Real Madridille, ja Bale aiotaan myydä ensi kesänä (lue lisää tästä).


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!