Pahassa loukkaantumiskierteessä olevan Gareth Balen tervehtymisen ja paluun kentille odotettiin olevan juuri se tekijä, joka piristäisi ratkaisevasti alkukaudella kompuroineen Real Madridin peliä. Bale jätti vieläpä Walesin marraskuun maaottelut väliin ja jäi harjoittelemaan Madridiin yhdessä muun muassa Karim Benzeman ja Cristiano Ronaldon kanssa.

Balen epäonni kuitenkin jatkuu. Real Madrid tiedotti perjantai-iltapäivänä, että walesilainen oli loukkaantunut jälleen.

Bale loukkasi torstain harjoitusten päätteeksi vasenta jalkaansa. Tänään hänelle tehtiin kokeita Real Madridin lääkintäkeskuksessa. Testeissä Balen jalassa todettiin lihasrevähdys. Sairausloman pituutta ei vielä tarkemmin arvioitu, mutta Marcan mukaan ainakaan muutamiin viikkoihin laitahyökkääjää ei todennäköisesti kentällä nähdä.

Bale loukkaantui viimeksi 26. syyskuuta pelatussa Borussia Dortmundia vastaan. Tuolloin Real Madrid -luotsi Zinedine Zidane arvioi, ettei vamma ole lainkaan vakava, mutta Bale ei ole kuitenkaan pelannut sittemmin minuuttiakaan.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!