Leveä pelaajamateriaali on aina positiivinen tilanne, mutta liikaa on liikaa. Näin ajattelee ainakin FC Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde katalonialaismedia Sportin mukaan.

Lähde kertoo, että Valverden mielestä joukkueessa on tällä hetkellä liikaa pelaajia ja asiaan on tulossa muutos tammikuun siirtoikkunan auetessa.

Median mukaan Barcelona on jo informoinut Arda Turania, Paco Alcaceria ja Rafinhaa siitä, että heille on tarkoitus löytää tammikuussa uusi osoite joko pysyvästi tai vähintään lainalle.

30-vuotiaalle Turanille katalonialaisseura on laittanut noin 20 miljoonan euron hintalapun ja 24-vuotiaalle Alcacerille muutamia miljoonia korkeamman. Kaksikko on maksanut Barcelonalle noin 65 miljoonaa euroa.

Rafinhan tilanne on puolestaan monimutkaisempi, sillä hän on loukkaantuneena tälläkin hetkellä ja ehtii kuntoutua vasta ensi vuoden alussa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!