Villarreal nousi ahdingosta ja jatkaa lohkonsa kärjessä

© Kuva: Getty Images

Villarreal jatkoi Eurooppa-liigan kauttaan edelleen ilman tappioita, kun se tasasi pisteet Slavia Prahan kanssa maalein 2-2. Keltaiselta Sukellusveneeltä kysyttiin kuitenkin selkärankaa, sillä vierasjoukkue karkasi kahden maalin johtoon jo ensimmäisen puolituntisen aikana.

Ottelun avausmaalin puski verkon perukoille Tshekin viime vuoden EM-joukkueessakin nähty Tomas Necid, kun peliä oli pelattu 18 minuuttia. 30. minuutilla portugalilainen, pitkään Pietarin Zenitissä pelannut Danny laukoi numerot jo 0-2:een.

Villarreal nousi kuitenkin tasoihin jo ennen taukovihellystä. 41. minuutilla Manuel Trigueros teki kavennuksen Pablo Fornalsin esityöstä, ja vain kolme minuuttia myöhemmin kolumbialainen Carlos Bacca toi Villarrealin tasoihin.

Trigueros sai maaliinsa kauniin pystysyötön Fornalsilta, eikä ollut hassumpi Baccankaan maali.

Toinen puoliaika oli selkeää Villarrealin hallintaa, mutta maaliin saakka ei palloa enää saatu, ja pisteet menivät jakoon.

Villarreal johtaa lohkoaan viidellä pisteellä yhdessä tasapisteissä hitusen verran heikommalla maalierolla olevan Slavia Prahan kanssa. Jatkopaikkaa himoitsee yhä myös pisteen kaksikkoa perässä oleva Astana. Kazakstanilaisjoukkue rökitti torstaina Maccabi Tel Avivin maalein 4-0.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää