Las Palmasin uusi luotsi Pako Ayestarán myöntää, että huippuvireinen Barcelona tekee hänen joukkueensa elämän vaikeaksi sunnuntain liigakohtaamisessa.

Kotitappio Leganésia vastaan johti Manolo Márquezin lähtöön, ja Ayestarán nimitettiin hänen korvaajakseen viime torstaina.

Uudelle valmentajalle tehtävä ei voisi juuri haastavampi olla, sillä Barcelona on voittanut Camp Noulla peräti 15 liigaottelua peräjälkeen.

– Meidän on pidettävä palloa, mutta tiedämme joutuvamme vaikeuksiin, ja meidän on oltava yhtenäisiä. Barcelonaa vastaan emme voi ainoastaan lähteä puolustamaan. Meidän on taisteltava pallosta, vaikka tiedämme, että joinakin hetkinä olemme vastaanottajina, Ayestarán toteaa.

– Yritämme olla proaktiivisia, eivätkä meidän reaktiomme riipu vastustajasta. Yritämme varmistaa, että tämä joukkue saavuttaa tuloksia pallonhallinnan kautta. Tämä joukkue ei voi saavuttaa tuloksia vain ”sulkemalla kaupan”. Meillä ei ole sen tyyppistä pelaajaa.

Loukkaantumisista kärsivältä Las Palmasilta puuttuu useampi nimimies kiharaisesta vieraspelistä. Muun muassa Vitolo, Sergi Samper, Loïc Rémy ja Alen Halilović ovat sivussa.

Lähde: Daily Mail