[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Real Sociedad-Valencia
Sunnuntaina 24.9 klo 21.45
La Liga

Real Sociedadin loistava alkukausi meinaa luisua alamäkeen kahden perättäisen tappion myötä. Etenkin 0-3-tappio Levanten vieraana oli shokki joukkueelle edellisellä ottelukierroksella. La Real on päästänyt edellisessä kahdessa ottelussa huimat kuusi osumaa omaan verkkoonsa, tehden itse vain yhden maalin. Joukkue onkin päästänyt toiseksi eniten maaleja viiden pelatun kierroksen jälkeen.

Loukkaantumishuolet ja poissaolot painavat myös joukkuetta rajusti Eurooppa-liigan rasituksesta puhumattakaan. Saa nähdä kuinka joukkue selviytyy ruuhkaisesta syksystä.

Vierasjoukkue Valencia tekee paluuta La Ligan kärkijoukkueiden pariin parin hiljaisemman kauden jälkeen. Joukkue on edelleen ilman tappioita La Ligassa ja peli on kohtalaisen valmista jo heti alkukaudesta. Viidestä ottelusta joukkue on pystynyt voittamaan vain kaksi, mutta tasapelit muun muassa Real Madridin vieraana ja Atlético Madridia vastaan maistuvat makealta.

Puolustus on toiminut toistaiseksi upeasti, joukkue on päästänyt vain kolme osumaa omiin tällä kaudella. Lisäksi viime kauden heikon menestyksen vuoksi Valencia saa keskittyä pelkästään pärjäämiseen kotoisessa liigassa, eli kaikki paukut on laitettu kotimaan peleihin.

Poissaolot

Kotijoukkue Real Sociedadin tilanne on vaikea. Sivussa on pelikiellon vuoksi Diego Llorente, sekä loukkaantumisista johtuen Iñigo Martínez, Rubén Pardo (epävarma), Raúl Navas ja Carlos Martínez. Valencialta sivussa on ainoastaan Rúben Vezo, joten kokoonpanotilanteesta selkeää etua luettavissa vierasjoukkueelle.

Arvio

Valencia on tosiaan pelannut vähämaalisia pelejä alkukaudella, ja etenkin vieraissa. Nyt kuitenkin Real Sociedadin loukkaantumissuma sekä alentunut vire tarjoavat vierasjoukkueelle iskun paikan. Valencia jatkanee ottelun jälkeenkin tappiottomana, ja jos ottelusta uhkaa tulla maalintekokisa, se pystyy kyllä siihenkin vastaamaan.

Real Sociedad on ollut selvästi niskan päällä joukkueiden edellisissä kohtaamisisissa (voitot 4-1), ja jos varamiehinen La Real äityy kotonaan normaalitasonsa mukaiseen peliin, voi maalimäärä nousta kohtalaisen korkeaksi.

Real Sociedad-Valencia X2
Kerroin 1.61

Ottelun maalimäärä yli 2.5
Kerroin 1.68

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]