Barcelona kaatoi Espanyolin kaupungin derbyssä eilisiltana luvuin 5-0.

Espanyol-luotsi Quique Sánchez Flores kommentoi ottelun jälkeen kamppailua lehdistölle. Luotsi kehui eri toten hattutempun tehnyttä Lionel Messiä.

– Ottelu oli meille hyvin monimutkainen ja vaikea, joka alkoi meidän kannalta maalilla, jota ei olisi pitänyt hyväksyä, Sánchez Flores viittasi Messin paitsiomaaliin.

– Tulos on todella ikävä ja saimme maksaa virheistämme. Meidän pitää kuitenkin olla huolellisia otteluissa, koska ei ole sama asia hävitä kolmella maalilla kuin viidellä. Meillä on vielä paljon töitä edessä, vaikka tuntui, että pelasimme hyvin. Pelasimme eri tavalla puolustuksessa, mutta aggressiivinen ylhäällä peluu muuttaa asioita. Messin ensimmäinen maali ei ollut ratkaiseva.

– Tiedämme kaikki, kuka Messi on. Hänellä oli muutama maalipaikka boksin sisällä vaikeasta asennosta ja jos pallo tulee Messille siihen paikkaan, niin on normaalia, että tuloksena on maali. Tiedämme, että Barcelona tekee meille elämän vaikeaksi ja olemme tehneet kaiken, mitä pystyimme. Barcelonan pelaajat tekivät ottelussa eron.