Valencia isännöi Atléticoa La Ligan kolmannella kierroksella lauantaina. Maalittomaan tasapeliin päättyneessä ottelussa oli valtavasti vauhtia, mutta maalintekoyritykset olivat onnettomia.

Ottelu oli alustavasti monien mukaan viikonlopun mielenkiintoisin, sillä hyvään iskuun Valenciansa saanut Marcelino kohtasi Diego Simeonen Atléticon. Ottelusta odotettiin hyvin tarkkaa ja se myös saatiin. Avausjaksolla Valencia otti pallonhallinnan kontolleen, mutta Atléticon tiivis joukkuepuolustus kesti ilman sen suurempia ongelmia.

Ilman pelikiellossa olevaa Antoine Griezmannia pelannut Atlético joutui laittamaan Luciano Vietton Ángel Correan kärkipariksi, kuten kaksi viikkoa sitten Las Palmasissa. Silloin se toimi, mutta tänään kaksikon yhteispeli ontui.

Correa pääsi heti ottelun alussa ottamaan mittaa Valencia-vahti Netosta, mutta argentiinalaiskärki laukoi suoraan päin Netoa. Atlético yritti iskeä vastahyökkäyksillä vastaan käyttäen Yannick Carrascon nopeutta, mutta Valencia onnistui miesvartioimaan belgialaislaituria useaan otteeseen kahdella pelaajalla.

Valencia ei saanut käytännössä luotua ainuttakaan konkreettista maalipaikkaa ottelun aikana pallonhallinnastaan huolimatta. Atléticolla oli Correan maalipaikan lisäksi muutama maukas paikka, mutta niin Vietto kuin kentälle vaihdettu Fernando Torreskin epäonnistuivat yrityksissään.

Kummallekin äskeinen tasapeli oli alkaneen sarjakauden toinen.