Málagan kauteen valmistautuminen on ollut kohtalaisen hankalaa, eikä joukkue ole vahvistunut siten, kuten valmentaja Michel olisi toivonut. Michelin tiedettiin halunneen ryhmäänsä Zenitistä vapautuneen Javi Garcian, mutta koska seurajohto ei ollut samoilla linjoilla, Garcia päätyikin Real Betisiin.

Málagan puheenjohtaja Abdullah Al Thani ja varapuheenjohtaja Nasser Al Thani tunnetaan aktiivisina ja mielipiteitä jakavina Twitterin käyttäjinä. Valmentaja Michel onkin sivaltanut tähän suuntaan kommentoidessaan Málagan kauden aloitusta.

– Olen vastuussa vain taktisista päätöksistä ja siihen keskitän energiani. En johda joukkuettani somen välityksellä, vaan teen sen mieluummin kentällä, Michel kommentoi ennen Eibar-ottelua Marcan mukaan.

– En ilmaise pelaajatoiveitani enkä tuntemuksiani julkisesti. Minun vallassani on vain ottelukokoonpanojen päättäminen ja toivon, ettei kukaan sekaannu siihen.

Málaga avaa kautensa ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussa Suomen aikaa klo 23 alkaen. Vastaansa se saa kotikentällään Eibarin.

– On selvää, että minun täytyy tulla toimeen Eibar-otteluissa nillä pelaajilla, joita käytettävissäni on, Michel tiivisti.