Diego Costan paluu Atléticoon on ollut jo kahden kuukauden ajan tapetilla. 28-vuotias Espanjan maajoukkuekärki ei jatka Chelseassa ja haluaa palata vain ja ainoastaan entiseen seuraansa.

Costa on Diego Simeonen ykköstoive Atléticon hyökkäykseen toista kesää peräkkäin, mutta Atléticon seurajohto ei ole suostunut tähän mennessä maksamaan Chelsean pyytämää hintaa. Chelsea on tiedettävästi pyytänyt Costasta noin 50 miljoonaa puntaa, ja Atléticon korkein tarjous on ollut vain alle 30 miljoonaa puntaa.

Skyn mukaan Milan olisi hyvin kiinnostunut Costan hankkimisesta, mutta italialaisjournalistit ovat kumonneet kyseisen siirron. Milanin edustajat ovat tavanneet Costan agenttina toimivan Jorge Mendesin, mutta italialaisseura sai tietää, ettei Costa aio siirtyä mihinkään muualle kuin Atléticoon.

Standard kertoo Simeonen vaativan Atléticolta Costan hankintaa. Atlético on yrittänyt kolmen vuoden ajan korvata Costaa epäonnistuen pitkälti jokaisella yrityksellään.