Real Madrid -maalivahdin agentti: Barcelona ja Atlético Madrid eivät halunneet häntä

© Kuva: Getty Images

Real Madridin maalivahti Keylor Navas on noussut viime vuosien aikana maailman maalivahtieliittiin. Hänen agenttinsa Ricardo Cabanas kertoi Encuentro Deportivolle costaricalaisen noususta koko jalkapallomaailman tietoisuuteen.

– Menin vuonna 2008 Costa Ricaan. Katsoin DC Unitedin ja Saprissan välistä ottelua ja ajattelin hämmästyneenä, ”kuka on tuo maalivahti”.

Nuori Navas onnistui vakuuttamaan agentin ja tämän jälkeen alkoi kova työ pelaajan saamiseksi Eurooppaan. Cabanas kertoi tarjonneensa maalivahtia Barcelonalle, Atlético Madridille ja myös torjujan nykyiselle seuralleen Real Madridille.

– Annoin heille kaikki raportit ja videot, mutta he eivät halunneet häntä.

– Yksi Pep Guardiolan apuvalmentajista sanoi minulle, että hän on loistava maalivahti, mutta ainakaan yksikään suuri seura ei tahdo hankkia maalivahtia, joka on Costa Ricasta.

Vuonna 2010 Cabanas sai lopulta maalivahdin Albaceten riveihin. Vuosi tämän jälkeen hän meni Levanteen, ja 2014 edessä oli siirto Real Madridiin. Tämän jälkeen maalivahti on muun muassa voittanut Mestarien liigan kahtena perättäisenä vuotena.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.