Marca: Real Madrid -hyökkääjä matkalla Ranskaan – Osa omistuksesta säilyy espanjalaisseuralla

© Kuva: Getty Images

Espanjalaismedia Marcan mukaan Mariano Díaz ei tule kuulumaan Real Madridiin enää ensi kaudella. 23-vuotiaan hyökkääjän perässä on useita La Liga -seuroja, mutta Florentino Pérez tahtoo mielummin myydä pelaajan johonkin toiseen sarjaan.

Todennäköisin vaihtoehto on lähteen mukaan ranskalaisseura Lyon, jonka kanssa Real Madridilla on ollut erinomaiset välit Karim Benzeman siirron jälkeen.

Uutisen mukaan Mariano siirtyy Lyoniin 10 miljoonalla eurolla. Tuon summan myötä pelaaja siirtyisi pelaamaan Ranskan pääsarjaan, mutta 40 prosenttia hänen omistuksesta säilyisi edelleen Real Madridilla.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Real Madridin on helpompi hankkia Mariano itselleen takaisin tulevaisuudessa, jos hänen ura lähtee kunnolla lentoon muualla.

Lyonin tämänhetkisen ykköshyökkääjän Alexandre Lacazetten uskotaan lähtevän muualle kesän aikana. Marianon uskotaan olevan hänen korvaaja, joten vastuuta on tulossa jatkossa reilusti, mikä on pelaajan kehityksen kannalta todella tärkeää. Viime kaudella minuutteja kertyi La Ligassa vain 114.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.