Barcelonalla vaikeuksia puolustuksen vahvistamisessa – Kaksi päävaihtoehtoa jäävät saamatta?

© Kuva: Getty Images

Oikean laitapuolustajan paikka on tuottanut FC Barcelonalle vaikeuksia Dani Alvesin lähdön jälkeen. Monta pelaajaa on saanut mahdollisuuden vallata pelipaikka itselleen, mutta kukaan ei ole onnistunut vakuuttamaan toivotulla tavalla.

Käynnissä olevan siirtoikkunan aikana joukkueen yksi tärkeimmistä tehtävistä on hankkia uusi pelaaja kyseiselle pelipaikalle. Ykkösvaihtoehdon kerrotaan olevan Arsenalin Héctor Bellerin ja varavaihtoehtona toimii Benfican Nelson Semedo.

Espanjalaislähde Marcan mukaan molempien puolustajien siirrot ovat kuitenkin hieman jäissä. Bellerinin kohdalla ongelmana on se, että lontoolaisseura ei tahdo päästää espanjalaista menemään. Tämän seurauksena katalonialaisseura on kääntänyt katseensa Semedoon.

Benfica on valmis myymään portugalilaispelaajan, mutta ongelmana on heidän pyytämä rahasumma. Semedon hintalapun kerrotaan olevan 50 miljoonaa euroa. Barcelona ei ole niin suurta summaa valmis hänestä maksamaan ja lähteen mukaan Benfica ei aio pudottaa hintapyyntöään.

Voi siis olla, että joukkue joutuu turvautumaan siirtomarkkinoilla johonkin kolmanteen vaihtoehtoon, sillä lähteen mukaan Bellerinin tai Semedon siirtyminen. La Ligaan on tällä hetkellä erittäin epätodennäköistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.