Viime päivinä uutiset Cristiano Ronaldon halusta lähteä Real Madridista ovat täyttäneet suurten urheilumedioiden otsikot. Portugalilaisen uskotaan haluavan lähteä nykyisestä seurastaan pois, koska Espanjan verovirasto syyttää hänen kiertäneen veroja noin 15 miljoonan euron edestä.

Jos uutiset pelaajan lähdöstä ovat totta, olisivat sen vaikutukset massiiviset. Espanjalaismedia AS kertoo, että tilanne on saanut Real Madridin keskeyttämään neuvottelut Manchester Unitedina kanssa Álvaro Moratan myynnistä.

Jos madridilaisseura menettäisi parhaan maalintekijänsä, voisi se tarkoittaa, että pois huhutulle Moratalle olisi sittenkin käyttöä joukkueessa.

Lähteen mukaan Real Madrid toivoo, että saa tähtipelaajansa leppymään, mutta varautuu jo pahimpaan. Tämä tarkoittaa sitä, että seurajohto miettii, millä tavalla Ronaldon siirto vaikuttaisi joukkueeseen ja kuinka tilannetta lähdetään paikkaamaan.

Moratan siirtoa Man Unitediin on pidetty jo lähes varmana, mutta asiat voivat vielä muuttua, jos Ronaldo oikeasti jättää Real Madridin.