Portugalilaisen urheilulehden A Bolan mukaan Cristiano Ronaldo, 32, haluaa jättää Real Madridin. Hän on suuttunut Espanjan syyttäjänviraston nostamasta veronkiertosyytteestä. Lähde kertoo, että Ronaldo on keskustellut peruuttamattomasta päätöksestä madridilaisseuran puheenjohtajan Florentino Pérezin, 70, kanssa.

– Cristiano Ronaldo haluaa jättää Espanjan, kuulutettiin A Bolan kannessa perjantaiaamuna.

Urheilulehti uutisoi jo aikaisemmin kesäkuussa Ronaldon vastaanottamasta 180 miljoonan euron tarjouksesta. Huhujen mukaan hänen perässään liikkuu Manchester Unitedin lisäksi Monaco ja Paris Saint-Germain.

Kaikki seurat olisivat valmiita ”menettämään päänsä maailman parhaimman pelaajan puolesta”.

Ronaldo on kiistänyt syytökset veronkierrosta. Portugalilaispelaaja on ilmoittanut, että hänellä on puhdas omatunto.

Ronaldo suhtautui aiempiin siirtohuhuihin toteamalla: ”Mikään ei ole mahdotonta.” Myös Bleacher Reportin Dean Jonesin lähteiden mukaan on epätodennäköistä, että lusitaani päättäisi uransa Madridissa.

Ronaldo teki viime kaudella 42 maalia kaikissa seurajoukkuekilpailuissa. Hän oli avainasemassa, kun Real Madrid pelasi seurahistoriansa menestyksekkäimmän kauden. Ronaldo maalasi hattutempun seurajoukkueiden MM-kilpailuiden loppuottelussa, kaksi maalia Mestarien liigan finaalissa ja voittomaalin La Ligan ratkaisevalla päätöskierroksella.

Vaikka edessä on vielä Confederations Cup, UEFA Super Cup ja La Ligan syyskausi, Sky Sportsin vedonlyöntisivusto Sky Bet pitää Ronaldon Ballon d’Or -voittoa selviönä.