Real Madridin johtoporras vastaanottaa lähiaikoina vähintään 180 miljoonan euron arvoisen siirtotarjouksen portugalilaisesta Cristiano Ronaldosta. Asiasta uutisoi portugalilaislehti A Bola.

A Bolan mukaan tarjouskilpailuun on yhdistetty useita tahoja, kuten Manchester United, Paris Saint-Germain ja Monaco. Euroopan ulkopuolelta Ronaldoa tavoittelevat varakkaat kiinalaisseurat.

On kuitenkin epätodennäköistä, että Ronaldo matkustaisi muualle 180 miljoonan euron hintalapulla. Real Madridin kultakimpaleen pelaaja-agentti Jorge Mendes paljasti jo viime vuoden joulukuussa, että nimetön kiinalaisseura oli tarjonnut Ronaldon palveluksista 300 miljoonaa euroa.

– Raha ei ole kaikki kaikessa. Real Madrid on hänen elämänsä. Cristiano on onnellinen Madridissa, ja muuttaminen Kiinaan on mahdotonta, Mendes kertoi tuolloin.

Ranska vaikuttaa myös epätodennäköiseltä kohteelta. PSG:ssä Ronaldon mahdollisuudet Mestarien liigan voittamiseen heikentyisivät.

Vaikka Ronaldo on useaan otteeseen myöntänyt ikävöivänsä Manchesteria, siirto Euroopan arvokkaimpaan jalkapalloseuraan vaatisi lähes ihmeen. Ronaldoon saa keskusteluyhteyden, jos maksaa madridilaisseuran asettaman miljardin euron ulosostopykälän. Mendes kertoi korkeasta ulosostopykälästä antaessaan haastattelua espanjalaiselle AS-lehdelle lokakuussa 2014.

Ronaldon kausi seurajoukkueessa oli jälleen menestyksekäs, kun Real Madrid haali itselleen tuplan voittamalla La Ligan ja Mestarien liigan. Kaikkien muiden saavutusten ohella portugalilaistähti nappasi myös UCL:n maalikuninkuuden. Kauden viimeisessä kymmenessä ottelussa syntyi yhteensä 16 maalia.

Vaikka edessä on vielä Confederations Cup, UEFA Super Cup ja La Ligan syyskausi, Sky Sportsin vedonlyöntisivusto Sky Bet pitää Ronaldon Ballon d’Or -voittoa selviönä.