Marca: Juventuksen tavoitteleman Sevilla-pelaajan sopimuksessa 40 miljoonan euron ulosostopykälä

© Kuva: Getty Images

Upean kauden Sevillassa pelannut Steven N’Zonzi oli yksi päättyneen La Liga -kauden parhaista keskikenttäpelaajista. Ranskalaispelaajan esitykset Jorge Sampaolin miehistössä ovat espanjalaislähteiden mukaan herättäneet suurseurojen kiinnostuksen.

Yksi usein huhuissa esiintynyt seura on italialainen Juventus. Massimiliano Allegrin kerrotaan haluavan joukkueeseensa vahvemman ja laajemman keskikentän keskustan, sillä Real Madrid käänsi Mestarien liigan loppuottelun heitä vastaan ottamalla juuri kyseisen alueen haltuun.

N’Zonzi teki Sevillan uuden jatkosopimuksen tämän vuoden tammikuussa. Sopimus kestää aina vuoteen 2020 saakka, mutta madridilaismedia Marca uutisoi, että siinä on 40 miljoonan euron siirtoklausuuli, jonka myötä pelaaja on vapaa siirtymään, jos hänestä maksetaan kyseinen summa.

Juventuksen kerrotaan olevan valmis maksamaan 30 miljoonaa euroa pelaajasta, joten kesän edetessä on mielenkiintoista seurata, kumpi osapuolista tulee vastaan vai tuleeko kumpikaan.