AS: Kylian Mbappén siirtosaagassa käänne – Real Madrid löytänyt kaikille osapuolille sopivan vaihtoehdon

© Kuva: Getty Images

Kesän siirtoikkunan yksi seuratuimmista pelaajista on ranskalainen teinisensaatio Kylian Mbappé. Vasta 18-vuotias hyökkääjä teki päättyneellä kaudella hurjaa jälkeä Monacossa, kun joukkue voitti Ranskan mestaruuden ja eteni Mestarien liigassa välieriin asti.

Hänestä kiinnostuneiden seurojen lista on todella pitkä, mutta Real Madrid on ollut sekä huhujen että vedonlyöntiyhtiöiden mukaan todennäköisin vaihtoehto, jos hyökkääjä päättää lähteä Monacosta.

Mbáppen tiedetään olevan Zinédine Zidanen suuri ihailija ja hänen kommenttejaan on tulkittu niin, että Real Madrid olisi hänen unelmiensa seura. Yhtälössä on kuitenkin yksi este, jota on pidetty siirron kannalta vaikeana. Nuoren maalitykin kerrotaan tahtovan paljon peliaikaa, jotta kehitys ei hidastuisi. Tämä ei olisi Real Madridin tähtisikermässä kovinkaan todennäköistä, mutta nyt espanjalaismedia AS uutisoi, että madridilaisseuralla on ratkaisu, joka tyydyttäisi heidän lisäkseen myös pelaajaa ja Monacoa.

Lehden kannessa kerrotaan, että Real Madrid tahtoo ostaa Mbappén jo tämän kesän aikana. He olisivat kuitenkin valmiita päästämään hänet ensi kauden ajaksi lainalle miehen nykyiseen seuraan. Tämä takaisi hänelle suuret minuutit myös ensi kaudella.

Myös Paris Saint-Germainin kerrotaan olevan vahvasti ranskalaispelaajan kintereillä. La Liga -seuraan myynti olisi kuitenkin huomattavasti paljon parempi vaihtoehto Monacolle, kuin pelaajan päästäminen kilpakumppanin riveihin. Lainamahdollisuuden myötä tilanne olisi Mbappén nykyiselle seuralle entistäkin houkuttelevampi.

Mbappé on tällä hetkellä Ranskan maajoukkueen mukana. He kohtaavat tiistai-iltana Englannin ystävyysottelussa.