Real Madrid -pomo huolestui taannoin Ronaldon juhlimisesta – ”Jos minulla olisi ollut Figon vaimo”

© Kuva: Getty Images

Ronaldo Nazario tunnettiin omana aikanaan Real Madridissa pelitaitojensa ja maaliensa lisäksi rankasta juhlimisesta. Menojalka vipatti paikoitelleen brassihyökkääjällä niinkin vilkkaana, että Los Blancosin puheenjohtaja Florentino Pérez kysyi kerran, miksi joukkueen tähti ei viettäisi joskus myös aikaa kotona.

Ronaldon elämästä kuitenkin puuttui jotain, joka olisi pitänyt maalipyssyn poissa biletyksestä. Se jokin oli joukkuetoveri Luis Figon vaimo.

– Paras anekdootti oli, että hän soitti minulle kerran ja sanoi, ”Ronnie miksi et voi pysyä enemmän kotona?” Hän halusi minun katsovan Figosta mallia, joka vietti illat kotona vaimon kanssa. Sanoin puheenjohtajalle, että jos minulla olisi ollut Figon vaimo, en olisi myöskään ollut juhlimassa, Ronaldo vitsaili El Hormigueron haastattelussa.

Ronaldo ei kuitenkaan kadu taannoista bileputkeaan. Hyökkääjän itsensä mukaan hänen juhlansa olivat maineensa veroiset.

– Ihmiset ihmettelivät juhlimistani, mutta he eivät tienneet miten hyviä ne olivat. Juhlani olivat maalejanikin parempia, Ronaldo kehuskeli.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää