Real Madrid rikkoi jo Euroopan ennätyksen – Seuraava tavoite Pelén tähdittämän brasilialaisseuran lukemat

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on kolmen ottelun päästä hurjasta saavutuksesta, eli koko kauden läpi pelaamisesta ilman yhtään ottelua, jossa se olisi jäänyt maaleitta. Viimeisen kerran joukkueen maalisarake on näyttänyt pelin jälkeen nollaa Manchester Cityä vastaan pelatussa Mestarien liigan välierässä 26. huhtikuuta 2016.

Tällä hetkellä putki on tarkalleen 62 ottelun pituinen. Lukema on Euroopan huippusarjojen ennätys.

Seuraavaksi tavoitteeksi seura voisi asettaa brasilialaisen suurseura Santosin 74 perättäistä ottelua kestäneen maalintekoputken. 60-luvun alussa tehndyssä Brasilian ennätyksessä oli iso rooli maailman kaikkien aikojen parhaaksi pelaajaksi tituleeratulla Peléllä.

Santosin 74 pelin putken tuloksellinen anti oli 51 voittoa, 14 tasapeliä ja 9 tappiota. Yhteensä se teki tuolla ajanjaksolla 245 maalia, joista Pelé teki 85.

Real Madridin tilastot 62 ottelun kohdalla ovat 45 voittoa, 12 tasapeliä ja 5 tappiota. Sen kokonais maalimäärä on 171. Eniten osumia tililleen on kirjauttanut Cristiano Ronaldo, jonka osuus on 41 maalia.

Madridilaisseuralla on mahdollisuus pidentää putkeaan keskiviikkona, kun se kohtaa Celta Vigon La Ligassa klo 22:00.