Real Madrid -pelaajan pelikielto kumottiin jälleen – Mukana huipputärkeän ottelun kokoonpanossa

© Kuva: Getty Images

Real Madrid kohtaa keskiviikkona Celta Vigon Estadio de Balaídoksella klo 22:00. Kyseessä on molempien joukkueiden kauden toiseksi viimeinen La Liga -ottelu. Peli piti alunperin pelata vuoden alussa, mutta Galiciassa riehuneen myrskyn takia se jouduttiin perumaan.

Real Madrid julkaisi joukkueensa 20 pelaajan kokoonpanon ja sen ainoa yllättävä asia oli, että alunperin pelikiellossa ollut Nacho löytyi listalta.

Hetki kokoonpanon ilmoituksen jälkeen espanjalaismedioihin kantautui tieto, että Real Madridin valitus Sevilla-ottelussa varoitustilinsä täyteen saaneen puolustajan viimeisimmästä keltaisesta kortista on mennyt läpi.

Varoitus tuli tapauksesta, jossa Nacho lähti vihellyksen jälkeen ottamaan yhteen Joaquín Correan kanssa, mutta kääntyi tilanteesta pois ennen kuin ehti Sevilla-pelaajan luokse. Tästä huolimatta ottelun erotuomari antoi keltaisen kortin molemmille pelaajille. Hidastuksista kävi ilmi, että Nacho ei tehnyt juuri mitään kortin arvoista.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Real Madridin pelaajien pelikieltoja kumotaan. Vain viikkoja taaksepäin Sergio Ramosin suorasta punaisesta kortista tuli valituksen jälkeen vain yhden ottelun pelikielto.

20 pelaajan listasta putoaa vielä kaksi nimeä pois ennen ottelua.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.