PSG-floppi tahtoo lainansa jälkeen Espanjaan pysyvällä siirrolla – ”Tilanne on täysin 50-50”

© Kuva: Getty Images

Real Madridista viime kesällä Paris Saint-Germainiin siirtynyt Jesé Rodriguez ei ole saanut Ranskasta toivomaansa piristystä uralleen. Asiat ovat menneet oikeastaan päinvastoin, sillä pelaaja pelasi avauskokoonpanossa vain yhdessä Ligue 1 -ottelussa ja siirtyi tammikuun siirtoikkunan auettua Las Palmasiin lainalle.

Kotikaupunkinsa seurassa laitahyökkääjä on viihtynyt erinomaisesti ja tahtoisi jäädä Estadio de Gran Canarialle tulevaisuudessakin.

– En tiedä, mitä tulee tapahtumaan. On selvää, että tahtoisin jatkaa pelaamistani Las Palmasissa, mutta asia on täysin 50-50. Puolet riippuu minusta ja puolet PSG:stä. Minä ajattelen tietyllä tavalla, mutta seurani voi ajatella eriä, pelaaja kertoi Territoirio UD:n haastattelussa.

Ranskalaisseuran valmentaja Unai Emery kertoi viime viikolla, että ei ole vielä tehnyt päätöstään Jesén suhteen. Edessä on hyökkääjän sanojen mukaan ainakin käynti Ranskassa.

– Olen PSG:n pelaaja, joten minun täytyy mennä sinne kauden jälkeen ja ottaa selvää, mitä he tahtovat suhteeni.