Real Madrid kohtaa sunnuntai-iltana Sevillan kauden kolmanneksi viimeisessä La Liga -ottelussaan. Molemmilla joukkueilla panokset ovat suuret, sillä kotijoukkue on edelleen kiinni mestaruudessa ja Sevilla taistelee vielä kolmospaikasta.

Ennen Santiago Bernabéulla pelattavaa ottelua Sevillan päävalmentaja Jorge Sampaoli kommentoi vastustajaansa.

– Juuri nyt he ovat maailman paras joukkue. Real Madrid taistelee La Ligan ja Mestarien liigan voitosta. Meillä tulee olla erittäin hyvä pelipäivä, että voimme haastaa vastustajamme kunnolla.

Joukkueet ovat kohdanneet tämän vuoden puolella kolme kertaa. Nuista vain yksi on pelattu Real Madridin kotikentällä ja tuo päättyi kotijoukkueen 3-0 -voittoon. Tämä ei kuitenkaan huollestuta Sampaolia.

– Madridissa meidät lyötiin ja meidän tulee oppia siitä. Pidämme huolen, että sunnuntaina joukkue pystyy antamaan itsestään 100 prosenttia.

Sevilla pääsee lähtemään otteluun hieman levänneempänä, sillä Real Madrid pelasi keskiviikkona Mestarien liigaa. Rasituksen tuoman vaikutuksen kumoaa Sevilla-valmentajan mielestä tuloksesta saatu positiivinen ilmapiiri.

– Kuluvan viikon tapahtumilla on varmasti vaikutus heihin. Uskon, että he tulevat olemaan todella hyvässä henkisessä tilassa.